2018-08-09 06:23:17• hírek • Bede Emőke

Videóra vették barátai a vízbe fulladt fiú utolsó pillanatait

Újabb részletek láttak napvilágot a tóba fulladt fiú ügyében, mi több, élete utolsó pillanatait egy videófelvétel is megörökítette.

Mint arról a szerdai nap során beszámoltunk, egy Szatmár megyei fiatalember egyelőre tisztázatlan körülmények között a Szováta közelében található Piroska-tóba fulladt. A 22 éves O. Daniel épp nyaralását töltötte a népszerű üdülőhelyen barátnője és egy másik pár társaságában, a forróságban enyhülést a tó hűvös vízében kerestek.
 

Idő közben nyilvánosságra került a felvétel, melynek tanúsága szerint a 22 éves szamosberencei fiatalember egy ugrást követően nem tudott a felszínre jönni, kétségbeesetten kapálózott a vízfelszín közelében. Barátai először azt hitték, Daniel csak mókázik, viszont néhány másodperc elteltével realizálták, komoly a baj. Barátja utána ugrott, próbálta megmenteni, viszont a testet addigra már elnyelte a víz mélye.
 

Azonnal tárcsázták az 112-es segélyhívót, s rövid időn belül a helyszínre is ért a mentőcsapat. A búvároknak 40 percbe telt, míg megtalálták a biztonsági őrként dolgozó fiatalember testét. A parton megpróbálták visszahozni az életbe, de a mentősök próbálkozása eredménytelenül zárult. Hogy pontosan mi okozta az életerős fiú halálát, azt a boncolás fogja tisztázni.


A felvételt az observator.tv hozta nyilvánosságra, a képsorok egyes olvasóink számára érzelmileg felkavaróak lehetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: